Studio Fleurig is een creatieve onderneming, gespecialiseerd in conceptueel denken, grafisch ontwerp en fotografie. Met een passie voor vormgeven vind ik het leuk mensen te helpen met het vergroten en uitbreiden van hun ideeรซn door middel van beeld. Daarnaast leg ik waardevolle momenten vast. Wat Studio Fleurig doet is simpel gezegd mensen blij maken door een creatieve invulling. Ik ben van mening dat vreugde geen fase is maar een manier van leven. Door deze bewustwording op te wekken hoop ik mensen op een andere gedachtegang te kunnen zetten.

Studio Fleurig is er om jou te helpen met je idee veranderen in een creatieve uiting en aandacht te vestigen op je bedrijf, vereniging, stichting of onderneming. Samen werken we aan jou verhaal! Ik heb gewerkt voor veelzijdige bedrijven zoals RTV Noord, Charly Luske, Technisch Expert Jansen, Sytha 2.0 Spijkergoed, Jongerenwerk Barkema en De Haan, Sportcentrum de Oude Fabriek, Stichting Beach Event, Ommelander Courant en Noorderpoort.

De creatieveling achter Studio Fleurig, conceptueel denker, ontwerper, fotograaf en groot fan van kleur. Ik ben 26 en afgestudeerd aan Noorderpoort, Kunst en Multimedia in Groningen. Daarna de opleiding Communicatie en Multimedia Design gevolgd aan de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden en ook hier inmiddels afgestudeerd. In 2017 ben ik mijn onderneming gestart. Vrienden zouden mij omschrijven als creatief, optimistisch, ondernemend en een tikkeltje perfectionistisch.

De meesten noemen mij Fleur in plaats van Milou. Dat is mijn tweede naam. Vandaar ook Studio Fleurig en fleur(ig) staat voor interactief grafisch vormgeven.

Daarnaast ben ik optimistisch, sta ik positief in het leven en ben ik groot fan van kleur en confetti. Noem het blij, vrolijk of dus fleurig. Blije gezichten zie je ook terug in mijn fotografie en mijn ontwerp zien er altijd (of naja bijna altijd) vrolijk uit.

Zolang ik me kan herinneren ben ik al met creativiteit en fotografie bezig. De studierichtingen die ik koos, waren dan ook voor niemand een verrassing. Ik heb aandacht voor detail en vind het leuk om bij dingen die ik maak er een schepje bovenop te doen. Jouw probleemstelling is mijn uitdaging en jouw verwachting wil ik graag overtreffen. Ik ben een echte dromer, iemand die goed de kracht van verbeelding kan inzetten. Waar anderen feiten en cijfers zien, zie ik metaforen en verborgen betekenissen. Wat handig van pas komt bij grafisch ontwerp.

0
    0
    Winkelmandje
    Je mandje is leeg!Verder winkelen