prijs v.a.
€ 150,-
  • Promotie / Bedrijfsfotografie, op een locatie naar keuze (NL). Het nabewerken van de foto’s zit bij de prijs in.

Zakelijk / Bedrijfsfotografie

Waarom je in goede bedrijfsfoto’s zou moeten investeren? De voornaamste reden waarom foto’s zo belangrijk zijn, is omdat je daarmee aandacht vestigt op je bedrijf, stichting, vereniging of onderneming. Een website zonder foto’s is bijvoorbeeld veel minder aantrekkelijk dan een website met foto’s. Daarnaast zijn foto’s het eerste waar bezoekers naar kijken en bepalen ze de sfeer van de pagina. Denk maar eens aan een tijdschrift die je aandacht trekt door een goede coverfoto. Foto’s kun je naast de website ook gebruiken voor social media, drukwerk of andere promotie manieren. Scroll naar beneden voor een aantal afgeronde projecten.

Video
Er zijn ook mogelijkheden voor een bedrijfsvideo. 
Neem contact op voor interesse en verdere informatie.

• Gratis kennismakingsgesprek
Prijs is afhankelijk van de wensen
• Mogelijkheid tot meerdere locaties
• Gemiddeld rond de 70 foto’s in hoge resolutie
• Duur in overleg
• Prijs excl. 21% btw
• Excl. reiskosten (€ 0,25 per km) vanaf Uithuizen en terug

Atelier Over De Boeg

Crista Veenstra is haar hele leven kapster geweest en besloot in 2016 het over een andere boeg te gooien. Ze bouwde haar kapsalon aan huis om tot atelier. Een plek waar ze dingen ontwerpt, creëert en nog steeds naar hartenlust met haar handen kan werken. Voor Crista heb ik o.a. de productfotografie gedaan.

Sytha 2.0 Spijkergoed

Je hebt kledingwinkels en te gekke kleding winkels. Sytha 2.0 Spijkergoed valt zeker weten onder de categorie te gekke kledingwinkels! Hou je van kleur? Dan is dit dé winkel voor jou! “Wat je bij ons kan krijgen is: Spijkergoed! Of het nou een broek, jas, jurk of zelfs een kussen of tas moet zijn. Alles op dat gebied kun je bij ons vinden.” Aldus Sytha en Sytha Jr., bedenkers van het Spijkergoed concept. Moeder en dochter runnen deze winkel met een enthousiast team vol gezelligheid. Bij goede service hoort natuurlijk een goede uitstraling. Dat is waar ik in het verhaal kom. Van posters tot social media advertenties en van bedrijfsfoto’s tot nieuwsbrieven. Alles bij elkaar maakt het plaatje compleet. 

Hotel Eckhardt

Hotel Eckhardt is gevestigd in het centrum van Uithuizen. Uithuizen is een dorp boven in Groningen vlak bij de Eemshaven. Ze bieden eenpersoonskamers, tweepersoonskamers en driepersoonskamers met TV, WiFi, douche en toilet. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid tot huisvesting en zijn er gezamenlijke ruimtes, zoals een woon/eetruimte, keuken en gratis koffie en thee. Voor de start van het nieuwe jaar heb ik het hotel voorzien van nieuwe foto’s.

AK Naturals

Leon en Kevin Hofman zijn twee gedreven en gepassioneerde krachtsporters die op een natuurlijke wijze altijd vooruit willen werken. ‘Natuurlijk’ is dan ook een belangrijk aspect van hun dienstverlening. Buiten het feit dat ze grote liefhebbers zijn van krachtsport, hebben ze na een aantal jaren ervaring veel kennis opgedaan met betrekking tot fitness en voeding. Zij willen deze kennis overbrengen met als doel de fit- en gezondheid te verbeteren. Daarom hebben zij een bedrijfje opgezet, AK Naturals. Voor de website en hun social media accounts hebben ze mij gevraagd wat promotiefoto’s te maken. 

Sportcentrum De Oude Fabriek

In oktober 2018 opent Sportcentrum de Oude Fabriek haar deuren. Een nieuw en modern centrum met een ruim aanbod van activiteiten. We zijn druk bezig geweest met het maken van bedrijfsfoto’s en een promovideo. Fitness, horeca, fysiotherapie, Bootcamp, Spinning, Zumba en nog vele andere groepslessen zijn terug te zien. Ze hebben zelfs een squashbaan! Neem vooral even een kijkje.

Noordelijke Interieur Bouw

Een familiebedrijf opgericht in 1992 door Hans Venema. Inmiddels werkt ook zoon Wouter in het bedrijf. Vanuit de eigen werkplaats in Warffum bedienen ze zowel particuliere als zakelijke klanten in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Maar ook in de rest van Nederland heeft Noordelijke Interieur Bouw een klantenkring opgebouwd. Ze maken te gekke keukens op maat, gecombineerd met hun eigen vakmanschap en de wensen van de klant. Voor de nieuwe website heb ik hun werk en werkplaats gefotografeerd.

0
    0
    Winkelmandje
    Je mandje is leeg!Verder winkelen