“Wauw wat zijn ze leuk geworden zeg en wat heb je het al snel kunnen opsturen!Β Heel erg bedankt voor deze mooie foto’s en jouw spontaniteit tijdens de shoot, hier gaan we nog lang van nagenieten .”

Leonie Wolters

β€œ Creatief, vernieuwend, dapper en doen wat er is beloofd! Top!! πŸ˜€”

Bart Dinkelman (Boer Bart)

“Wij waren positief verrast over de shoot. Leuke locatie en je had goed nagedacht hoe deze in te zetten. De shoot verliep ontspannen, leuke ideeΓ«n/opdrachtjes en de foto’s zijn echt heel mooi geworden! Ik ben normaal eigenlijk niet zo dat ik ze laat afdrukken en ze in huis zet of op de wand hang, maar nu zit ik er toch serieus over na te denken om dit wel te doen :)”

Marjon de Haan

β€œOndanks dat wij niet goed zijn voor de camera en we los moesten komen, heeft Milou ons op ons gemak gesteld en heeft ze hele mooie foto’s gemaakt! Bedankt voor de mooie foto’s! ❀️”

Romy Kliphuis

β€œMilou weet wat ze doet en levert ontwerpen boven verwachting!”

Arnoud Medendorp (Medendorp Motorsport)

“Ik vind het een leuk, jong en verfrissend merk/bedrijf. “

Kimberly Jans

“Super leuke shoot gehad bij Milou! Ze stelt je erg op je gemak voor de lens en de sfeer was zeer prettig. Je kon merken dat ze goed was voorbereid en ze had allemaal opdrachten bedacht om uit te voeren. Kortom het was erg leuk. Dus voor een leuke en gezellige fotoshoot raad ik Studio Fleurig zeker aan 🀩 Dikke duim omhoog πŸ₯°”

Larissa Donkersloot

“Leuke ideeΓ«n en goede serviceΒ πŸ“ΈπŸ˜Š
Studio FleurigΒ was de perfecte match voor onze bruiloft! Wij raden Studio Fleurig zeker aan.Β 
Zeggen jullie binnenkort ‘JA’ tegen Studio Fleurig?”

Eline Frans

“Super blij met het resultaat en een aanrader voor iedereen zowel volwassenen en gezinnen om een shoot te doen met jou als fotograaf 😘 #dankbaarΒ πŸ™πŸ»”

Patricia Apol

“Super leuke, vrije fotoshoot gehad. En ontzettend blij met het resultaat. Studio Fleurig is zeker aan te raden!”

Rian Kooi

0
    0
    Winkelmandje
    Je mandje is leeg!Verder winkelen