Wauw, wat een mooie foto’s! We hebben met een hele grote glimlach de foto’s bekeken ๐Ÿ˜Š. We zijn erg blij met het resultaat. Ondanks dat we niet gewend zijn om met z’n allen op de foto te staan, heb je het voor elkaar gekregen om spontane momenten vast te leggen. Namens ons allemaal: heel erg bedankt voor de leuke shoot en de prachtige foto’s!

Familie Clevering

“We zijn echt ontzettend blij met de prachtige foto’s (iedereen heeft ze al stiekem bekeken op werk, niemand kon zich inhouden). Ontzettend bedankt voor de chille en fijne middag en de top foto’s.ย 

Namens ons allemaal, dankjewel!ย โค”

Familie Boer

“Ontzettend bedankt voor de fotoโ€™s. Iedereen vind ze super mooi ๐Ÿฅฐ . Je hebt het echt heel leuk gedaan!!! En dankjewel dat je zo veel fotoโ€™s hebt doorgestuurd! We genieten helemaal na.”

Familie de Groot

“Wauw wat zijn ze leuk geworden zeg en wat heb je het al snel kunnen opsturen!ย Heel erg bedankt voor deze mooie fotoโ€™s en jouw spontaniteit tijdens de shoot, hier gaan we nog lang van nagenieten .”

Leonie Wolters

โ€œ Creatief, vernieuwend, dapper en doen wat er is beloofd! Top!! ๐Ÿ˜€”

Bart Dinkelman (Boer Bart)

“Wij waren positief verrast over de shoot. Leuke locatie en je had goed nagedacht hoe deze in te zetten. De shoot verliep ontspannen, leuke ideeรซn/opdrachtjes en de fotoโ€™s zijn echt heel mooi geworden! Ik ben normaal eigenlijk niet zo dat ik ze laat afdrukken en ze in huis zet of op de wand hang, maar nu zit ik er toch serieus over na te denken om dit wel te doen :)”

Marjon de Haan

โ€œOndanks dat wij niet goed zijn voor de camera en we los moesten komen, heeft Milou ons op ons gemak gesteld en heeft ze hele mooie fotoโ€™s gemaakt! Bedankt voor de mooie fotoโ€™s! โค๏ธ”

Romy Kliphuis

โ€œMilou weet wat ze doet en levert ontwerpen boven verwachting!”

Arnoud Medendorp (Medendorp Motorsport)

“Ik vind het een leuk, jong en verfrissend merk/bedrijf. “

Kimberly Jans

“Super leuke shoot gehad bij Milou! Ze stelt je erg op je gemak voor de lens en de sfeer was zeer prettig. Je kon merken dat ze goed was voorbereid en ze had allemaal opdrachten bedacht om uit te voeren. Kortom het was erg leuk. Dus voor een leuke en gezellige fotoshoot raad ik Studio Fleurig zeker aan ๐Ÿคฉ Dikke duim omhoog ๐Ÿฅฐ”

Larissa Donkersloot