Rolstoelbus voor Julia 2019
Op 2 maart 2015 werden Pascal en Yvette trotse ouders van dochter Julia. Julia kwam 3 maanden te vroeg op de wereld en hierdoor heeft ze cerebrale parese. Bij cerebrale parese zijn de hersenen niet in staat de juiste spanning aan de spieren door te geven. Kortom, Julia kan haar armen en benen niet goed bewegen en zit hierdoor in een rolstoel.

Sinds een paar maanden heeft Julia een elektrische rolstoel, hierdoor heeft ze wat meer vrijheid. Helaas was de auto van Pascal en Yvette niet geschikt om de rolstoel in te vervoeren. Helemaal nu Julia ook grote zus is geworden van Thijn, was een rolstoelbus de beste oplossing voor het gezin Koolhof. De bus was niet alleen nodig om Julia naar school te brengen, maar ook om samen met het jonge gezin leuke uitjes te gaan doen.

Er zijn veel activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor het gezin. Ik ben blij dat ik hierbij mijn steentje heb mogen bijdragen. Voor de inzamelingsactie heb ik een passende huisstijl bedacht en alle advertenties, flyers, spandoeken en entreekaarten ontworpen. Daarnaast heb ik de fotografie opgepakt tijdens Juliaโ€™s Voetbaltoernooi. Er is genoeg geld ingezameld tijdens deze acties en het gezin heeft in mei 2020 de bus in ontvangst mogen nemen.

Geef een reactie

0
    0
    Winkelmandje
    Je mandje is leeg!Verder winkelen