Atelier Over de Boeg

Crista Veenstra is haar hele leven kapster geweest en besloot in 2016 het over een andere boeg te gooien. Ze bouwde haar kapsalon aan huis om tot atelier. Een plek waar ze dingen ontwerpt, creëert en nog steeds naar hartenlust met haar handen kan werken. Crista werkt vooral met hout. Van kinderspeelgoed tot tuinmeubelen en van kaartjes tot grote borden of plantenhangers. Ze werkt graag vóór en mét de klant. 

“Hout is een prachtig natuurlijk product, goed te bewerken en alleen de geur al… De liefde voor het werken met hout heb ik geleerd van mijn vader die al op jonge leeftijd in het meubelvak kwam. Ik hou van een uitdaging dus steeds iets anders maken houd me actief. Dit betekend dan ook dat ik steeds weer iets anders bedenk en meestal uitvoer. Vaak maximaal 3 van hetzelfde product. Waar ik ook kom, ik let vaak op design of inrichting. Ik kijk wat praktisch is, wat sfeer brengt of waar ik iemand blij mee kan maken. Maar daarbij is het prettig dat ik word benaderd, gevraagd of uitgedaagd 😉.”

– Crista Veenstra (Atelier over de Boeg)

Aan mij de taak om een passend logo en een huisstijl te bedenken. Simpel en strak was het uitgangspunt. Deze ontwerpen zijn een goed voorbeeld van ‘less is more’. Daarnaast het ik Crista geholpen met productfotografie voor op haar website. Waar ik overigens ook een ontwerp voor heb gemaakt. Benieuwd? www.atelieroverdeboeg.com

Geef een reactie

0
    0
    Winkelmandje
    Je mandje is leeg!Verder winkelen