Over Studio Fleurig

Studio Fleurig is een jonge creatieve onderneming, gespecialiseerd in concept ontwerp, grafisch vormgeven en fotografie. Met een passie voor vormgeven vind ik het leuk mensen te helpen met het vergroten en uitbreiden van hun ideeën door middel van beeld. Daarnaast leg ik jouw mooiste en waardevolle momenten vast. Wat Studio Fleurig doet is simpel gezegd mensen blij maken door een creatieve invulling. Ik ben van mening dat vreugde geen fase is maar een manier van leven. Door deze bewustwording op te wekken hoop ik mensen op een andere gedachtegang te kunnen zetten.

Studio Fleurig is er om jou te helpen met je idee veranderen in een creatieve uiting en aandacht te vestigen op je bedrijf, vereniging, stichting of onderneming. Samen werken we aan jou verhaal! Ik heb gewerkt voor veelzijdige bedrijven zoals RTV Noord, Charly Luske, Technisch Expert Jansen, Jongerenwerk Barkema en De Haan, Sportcentrum de Oude Fabriek, Stichting Beach Event, Ommelander Courant en Noorderpoort.

Over Milou

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool of op het voetbalveld, maar ik kan ook genieten van een kopje thee op de bank tijdens het kijken van een leuke film. Een leven zonder muziek, vrienden, familie en lekker eten kan ik mij niet voorstellen.

Creatieveling, ontwerper, fotograaf en groot fan van kleur en confetti. Ik ben 24 lentes jong en afgestudeerd aan Noorderpoort, Kunst en Multimedia in Groningen. Daarna de opleiding Communicatie en Multimedia Design gevolgd aan de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden en ook hier inmiddels afgestudeerd. In 2017 ben ik mijn onderneming gestart.

Zolang ik me kan herinneren ben ik al met creativiteit en fotografie bezig. De studierichtingen die ik koos, waren dan ook voor niemand een verrassing. Ik heb aandacht voor detail en vind het leuk om bij dingen die ik gemaakt heb er een schepje bovenop te doen. Jouw probleemstelling is mijn uitdaging en jouw verwachting wil ik graag overtreffen. Ik ben een dromer, iemand die heel goed de kracht van verbeelding kan inzetten. Ik gebruik mijn dromen om echte acties te stimuleren en verbind emoties en verbeelding met inlevingsvermogen en gevoeligheid. Waar anderen feiten en cijfers zien, zie ik metaforen en verborgen betekenissen. Ik zie mijn gevoeligheid en empathie als sterke eigenschappen waarmee ik een stem kan geven aan menselijke emoties en mensen hiermee kan raken. 

0
    0
    Winkelmandje
    Je mandje is leeg!Verder winkelen