Leuk kennis met je te maken. Mijn naam is Milou en ik ben hier om jou te helpen met je idee veranderen in een creatieve uitting. Ik ben 24 jaar en een creatieve grafisch vormgever, afgestudeerd aan Noorderpoort, Kunst en Multimedia in Groningen. Daarna de opleiding Communicatie en Multimedia Design gevolgd aan de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden en ook hier inmiddels afgestudeerd. Daarnaast ben ik in 2017 een eigen onderneming gestart, Studio Fleurig. Een jonge creatieve onderneming, gespecialiseerd in concept ontwerp, (interactief) grafisch vormgeven en fotografie. Met een passie voor vormgeven vind ik het leuk mensen te helpen met het vergroten en uitbreiden van hun ideeën door middel van beeld. Wat Studio Fleurig doet is simpel gezegd mensen blij maken op een creatieve manier. Vanuit deze missie ga ik te werk. Ik ben van mening dat vreugde geen fase is maar een manier van leven. Door deze bewustwording op te wekken hoop ik mensen op een andere gedachtegang te kunnen zetten.

Met een passie voor vormgeven vind ik het leuk mensen te helpen met het vergroten en uitbreiden van hun ideeën door middel van beeld.

Ik ben enthousiast in het bedenken van nieuwe dingen, als het gaat om vormgeven van een product. Ik ben een persoon die open staat voor nieuwe uitdagingen en ben erg leergierig. Ik heb aandacht voor detail en vind het leuk om bij dingen die ik gemaakt heb er net een schepje bovenop te doen. Mijn uitdaging is de verwachtingen van de klant te overtreffen. Dat begint met goed te luisteren naar de wensen van de klant. Want dat is waar het om draait, een tevreden klant met een lach op het gezicht.

Wil je langskomen en heb je geen adres kunnen vinden? Dat klopt! Ik werk vanuit huis. Daarom kom ik bij jou langs om je idee te bespreken. Ergens anders ontmoeten kan natuurlijk ook. Wilt u meer weten, een bestelling doen of heeft u een vraag? Klik dan hier en je zult zo spoedig mogelijk een reactie ontvangen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s