Sinds kort ben ik bezig met het bedrukken van o.a eigen kleding. Hiervoor maak ik gebruik van textielfolie, een snijplotter en een transferpers. De folie breng je met hitte aan op de textiel waardoor je super leuke ontwerpen kan maken. Misschien heb je al wat producten in de shop voorbij zien komen. Naast mijn eigen producten heb ik samen met Sytha 2.0 Spijkergoed een toffe tas ontworpen. Deze Hap-Tas-To-Go (gevuld met allerlei lekkers) werd als goodiebag aan de klant meegegeven tijdens de Vriendendag 2.0.

Wie groot droomt moet stappen ondernemen.

Ik ben altijd voor het najagen van de dingen die je leuk vindt. Daarom ben ik mij kleinschalig aan het oriënteren op gebied van textiel bedrukking. Ik neem nog geen grote opdrachten aan, maar een klein persoonlijk project is altijd welkom. Denk hierbij aan persoonlijke bedrukking op bijvoorbeeld een trui of t-shirt. We kunnen het samen hebben over de mogelijkheden.

Bonjour! Tof dat je even kijkt op mijn portfolio website! Mijn naam is Milou. Ik ben 24 jaar en een creatieve grafisch vormgever, afgestudeerd aan Noorderpoort, Kunst en Multimedia in Groningen. Daarna heb ik de opleiding Communicatie en Multimedia Design gevolgd aan de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden en ook hier inmiddels afgestudeerd. Daarnaast ben ik in 2017 een eigen onderneming gestart, Studio Fleurig. Een jonge creatieve onderneming, gespecialiseerd in concept ontwerp en (interactief) grafisch vormgeven. Met een passie voor vormgeven vind ik het leuk mensen te helpen met het vergroten en uitbreiden van hun ideeën door middel van beeld. Wat Studio Fleurig doet is simpel gezegd mensen blij maken op een creatieve manier. Vanuit deze missie ga ik te werk. Ik ben van mening dat vreugde geen fase is maar een manier van leven. Door deze bewustwording op te wekken hoop ik mensen op een andere gedachtegang te kunnen zetten. Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Laat dan een berichtje achter op mijn ‘contact’ pagina en u zult zo spoedig mogelijk een reactie ontvangen. Veel kijk plezier!

Geef een reactie

0
    0
    Winkelmandje
    Je mandje is leeg!Verder winkelen