Sinds kort ben ik bezig met het bedrukken van o.a eigen kleding. Hiervoor maak ik gebruik van textielfolie, een snijplotter en een transferpers. De folie breng je met hitte aan op de textiel waardoor je super leuke ontwerpen kan maken. Misschien heb je al wat producten in de shop voorbij zien komen. Naast mijn eigen producten heb ik samen met Sytha 2.0 Spijkergoed een toffe tas ontworpen. Deze Hap-Tas-To-Go (gevuld met allerlei lekkers) werd als goodiebag aan de klant meegegeven tijdens de Vriendendag 2.0.

Wie groot droomt moet stappen ondernemen.

Ik ben altijd voor het najagen van de dingen die je leuk vindt. Daarom ben ik mij kleinschalig aan het oriënteren op gebied van textiel bedrukking. Ik neem nog geen grote opdrachten aan, maar een klein persoonlijk project is altijd welkom. Denk hierbij aan persoonlijke bedrukking op bijvoorbeeld een trui of t-shirt. We kunnen het samen hebben over de mogelijkheden.

Geef een reactie

0
    0
    Winkelmandje
    Je mandje is leeg!Verder winkelen