Joejoe! 🤩 Even een keer weer wat anders dan de standaard portfolio berichten! Ik ben bezig met het creëren van een community (op Facebook) voor creatievelingen uit de gemeente Het Hogeland. Waarom? Het leven van een Freelancer gaat niet altijd over rozengeur en maneschijn! Soms kan je wel wat hulp gebruiken. Dus waarom niet met elkaar verbinden. 🧡

Freelance Creatievelingen Het Hogeland is een community voor vormgevers, video- en fotografen, concepters, illustrators, tekstschrijvers, art directors, webexperts en andere specialiteiten op gebied van media en communicatie. 💭🧠📱Hier kan je andere ondernemers laagdrempelig ontmoeten, om hulp vragen en van elkaar kan leren. De groep is en blijft gratis. Hier ligt de focus op kennisdeling en niet op zelfpromotie. Daarom is het ook niet toegestaan jezelf te promoten. Deze groep is puur bedoeld voor het delen van interesses, kennis en het vinden van eventuele samenwerkingen. Laten we focussen op onze gezamenlijke kwaliteiten, elkaar leren kennen en verder helpen. Ben jij een freelancer of ken jij freelancers uit de regio? Neem deel aan de groep en klik hier of nodig andere creatievelingen uit!

Ps. Als je net buiten de gemeente woont… calm your tits! Die paar kilometer maakt ook niet uit. 👌🏼

Richtlijnen:

 • Plaats geen berichten waarin je anderen uitnodigt om elkaars social media te delen;
 • Plaats geen berichten met links of tags naar jouw website, social media of FB groep;
 • Reageren op een bericht met een link naar je website of portfolio is alleen toegestaan als daarom gevraagd wordt;
 • Plaats geen berichten met de intentie om jouw product of dienst te promoten;
 • Negatief reageren op een bericht of reactie wordt niet toegestaan. Stuur een persoonlijk bericht naar Milou van der Meer als je een bericht niet passend vindt;
 • Inspiratie delen mag altijd;

Geef een reactie

0
  0
  Winkelmandje
  Je mandje is leeg!Verder winkelen