Ghostnight Jcexpress 2015

Een stageopdracht. Deze poster staat in het thema van Halloween. In het jongerencentrum in Uithuizen wordt op 30 oktober 2015 een feest georganiseerd. Dit feest heet ‘Ghostnight.’ Het is de bedoeling dat iedereen verkleed komt. De doelgroep zijn jongeren van 12 t/m 23 jaar en de entree is gratis. Er draaien deze avond verschillende DJ’s. Daarnaast zal het feest beginnen op 20.00 uur en eindigen om 01.00 uur.

Bij deze poster heb ik gekozen om groen als een centrale kleur te gebruiken. Groen past goed bij de ‘spookachtige’ sfeer. Verder heb ik elementen terug laten komen die passen bij ‘Halloween.’ Door de pompoen een bril en snor te geven is het net of die verkleed is. Dit past weer goed bij het feit dat iedereen verkleed moet komen. Met de spookjes op de achtergrond, maakte ik deze poster helemaal af.

Poster Ghostnight
Poster Ghostnight

About the Author Milou vd Meer

Bonjour! Tof dat je even kijkt op mijn portfolio website! Mijn naam is Milou. Ik ben 23 jaar en een creatieve grafisch vormgever, afgestudeerd aan Noorderpoort, Kunst en Multimedia in Groningen. Daarna heb ik de opleiding Communicatie en Multimedia Design gevolgd aan de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden en ook hier inmiddels afgestudeerd. Daarnaast ben ik in 2017 een eigen onderneming gestart, Studio Fleurig. Een jonge creatieve onderneming, gespecialiseerd in concept ontwerp en (interactief) grafisch vormgeven. Met een passie voor vormgeven vind ik het leuk mensen te helpen met het vergroten en uitbreiden van hun ideeën door middel van beeld. Wat Studio Fleurig doet is simpel gezegd mensen blij maken op een creatieve manier. Vanuit deze missie ga ik te werk. Ik ben van mening dat vreugde geen fase is maar een manier van leven. Door deze bewustwording op te wekken hoop ik mensen op een andere gedachtegang te kunnen zetten Ik werk voornamelijk met de programma's: Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro en Adobe After Effects. Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Laat dan een berichtje achter op mijn ‘contact’ pagina en u zult zo spoedig mogelijk een reactie ontvangen. Veel kijk plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: