Spooktocht Wehe-den Hoorn 2015

Het jongerenwerk van gemeente de Marne organiseert samen met de jeugdsoos ‘The Happy Station’ een spooktocht voor het hele dorp. Ze hebben mij gevraagd of ik hier een poster voor wil maken. De spooktocht zal plaats vinden op zaterdag 3 oktober 2015. Voor kinderen begint de tocht om 18.30 uur en de volwassenen staren om 20.30 uur. De kosten bedragen voor kinderen €1,- en volwassenen betalen €2,50 voor de deelname.  Deelname is op eigen risico.

Met deze opdracht mocht ik de gehele vormgeving zelf kiezen. Het was natuurlijk belangrijk dat de datum, de tijd, het logo etc. er op zou komen te staan. Daarnaast heb ik gekozen om de groene kleur uit het logo centraal te doen. Groen geeft ook wel een beetje de ‘spooky’ sfeer. Ik heb de kleur zwart gebruikt voor de elementen, zodat de tekst goed naar voren zou komen en de poster niet te druk werd. Tot slot een volle maan op de achtergrond, dat mag natuurlijk niet ontbreken bij een spooktocht.

Poster Spooktocht Wehe-den Hoorn
Poster Spooktocht Wehe-den Hoorn

About the Author Milou vd Meer

Bonjour! Tof dat je even kijkt op mijn portfolio website! Mijn naam is Milou. Ik ben 23 jaar en een creatieve grafisch vormgever, afgestudeerd aan Noorderpoort, Kunst en Multimedia in Groningen. Daarna heb ik de opleiding Communicatie en Multimedia Design gevolgd aan de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden en ook hier inmiddels afgestudeerd. Daarnaast ben ik in 2017 een eigen onderneming gestart, Studio Fleurig. Een jonge creatieve onderneming, gespecialiseerd in concept ontwerp en (interactief) grafisch vormgeven. Met een passie voor vormgeven vind ik het leuk mensen te helpen met het vergroten en uitbreiden van hun ideeën door middel van beeld. Wat Studio Fleurig doet is simpel gezegd mensen blij maken op een creatieve manier. Vanuit deze missie ga ik te werk. Ik ben van mening dat vreugde geen fase is maar een manier van leven. Door deze bewustwording op te wekken hoop ik mensen op een andere gedachtegang te kunnen zetten Ik werk voornamelijk met de programma's: Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro en Adobe After Effects. Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Laat dan een berichtje achter op mijn ‘contact’ pagina en u zult zo spoedig mogelijk een reactie ontvangen. Veel kijk plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: